Címkék

2017. május 6., szombat

ACNews cikk :SOROZATOS MOCSKOLÓDÁS MIATT ÍTÉLTÉK EL BÁLINT ANTÓNIÁT - EZUTÁN MINDEN TETTÉT MEG KELL FONTOLNIA

SOROZATOS MOCSKOLÓDÁS MIATT ÍTÉLTÉK EL BÁLINT ANTÓNIÁT - EZUTÁN MINDEN TETTÉT MEG KELL FONTOLNIA

Elek Nikoletta 2017.05.03. Huppsz
Sorozatos mocskolódás miatt ítélték el Bálint Antóniát - Ezután minden tettét meg kell fontolni
Bálint Antóniát gyermeke apjának felesége, Földesi-Béres Rózsa beperelte rágalmazásért. Négy évvel ezelőtt Toncsi Facebook-os rajongói oldalán több mint 30 ezer ember előtt, számtalan figyelmeztetés ellenére is, napokig mocskolta Rózsát, sőt a fiát is belekeverte a féltékenységi háborúba…

Földesi-Béres Rózsa az AcNews-nak elmondta: sokáig nem foglalkozott Bálint Antónia mocskolódásaival, az utolsó csepp viszont az volt a pohárban, amikor a jelenleg banki üzletkötőként dolgozó nő, annak ellenére, hogy ő maga is édesanya, belekeverte Rózsa fiát is az irományaiba.
Toncsit tavaly júniusban polgárjogi eljárásban jogerősen elítélte a bíróság ezekért a kijelentésekért, jelzőkért és bejegyzésekért. Akkor 1 000 000 Ft kártérítést ítéltek meg Rózsának. Továbbá Bálint Antóniát bocsánatkérésre kötelezték, folyamatos láthatósággal a saját rajongói oldalán. Ezen felül pedig saját költségén két alkalommal meg kellett volna jelentetnie több napilapban a bocsánatkérését. Mivel ezek a mai napig nem történtek meg, végrehajtás indult az ügyben.

Földesi-Béres Rózsa az AcNews-nak elmondta: „Őszintén bízom benne, hogy legalább a következő egy év nyugalomban telik majd. Mert természetesen nem csak annyi volt a beadványunkban, amennyit a lapok megírtak. Sokkal több és komolyabb dolog kell egy ilyen ítélethez, mint néhány jelző.” 
Ha a próbára bocsájtás jogerőre emelkedik, akkor egy éven belül Antónia semmilyen jogsértést nem követhet el.

 Rózsa képviselője az alábbiakat nyilatkozta: „Azért nem a megszokott ítéletet hozták, mert úgy gondolták, több ilyen ügy is folyamatban van, és talán a próbára bocsátás olyan megelőző hatással is bír majd, amely a hasonló cselekedeteket féken tartja”.Ha még egy hasonló eset bekövetkezik az elkövetkezendő egy évben, akkor emiatt és a következő eset miatt is elítélik, és a kettőt egybevonják. Akkor akár felfüggesztett szabadságvesztést is kaphat” – mondta dr. Berényi András.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése