Címkék

2013. április 10., szerda

Bors Cikk : SZÁZEZRES BÜNTETÉSRE ÍTÉLTÉK TONCSI APJÁT.


SZÁZEZRES BÜNTETÉSRE ÍTÉLTÉK TONCSI APJÁT

2013.04.10. 06:55 | GYLF
Pert vesztett Bálint Antónia édesapja. Attila tavaly augusztusban azt állította, hogy Földesi-Szabó László megütötte a lányát, de a bíróságon nem sikerült bebizonyítania.

 „Ha szükséges, minden törvényes eszközzel bebizonyítom, hogy az eset megtörtént, akár a bíróságon, akár a nyilvánosság előtt, még hazugságvizsgálatra is elmegyek, ha kell” – mondta felháborodottan tavaly augusztus 31-én a Borsnak Bálint Antónia, reagálva édesapja egy nappal korábbi nyilatkozatára.

Bálint Antónia apja 125 ezer forint büntetést fizethet rágalmazásért. Toncsi korábban azt mondta, bizonyítja, hogy verte őt Földesi-Szabó
Bálint Attila akkor azt állította lapunk hasábjain, hogy Földesi-Szabó László egy alkalommal úgy megütötte a terhes Antóniát, hogy ki­-esett az ágyból. Lánya azt is hozzátette: vannak bizonyítékai. A nyilatkozatnak bírósági per lett a következménye, de a jelek szerint a tárgyalóteremben már sem Antóniának, sem édesapjának nem sikerült bizonyítania, hogy megtörtént az eset.
Bálint Attila rágalmazás miatt ötven nap elzárást, vagy 125 ezer forint pénzbüntetést kapott – az utóbbit választotta. – Sejtettem, hogy ez lesz – nyilatkozta lapunknak. – Hat évvel ezelőtt volt, már bánom, hogy Toncsit nem vittem akkor orvoshoz. Nem volt bizonyítékunk, nem volt rendőrségi papírunk, tanúk sem voltak. Kaptam részletfizetési lehetőséget, kifizetem a bírságot, nincs más választásom.