Címkék

2012. március 4., vasárnap

A hónap fontosabb napjai.
A hónap fontosabb napjai:

Március 1. – A meteorológiában ma kezdődik a tavasz, de ez a nap energetikailag is fontos minden évben. A harmadik hónap kezdete mindig egy változás beindítója. Az év felkészítő időszaka itt lassanként lezárul és helyet ad az új energiáknak, a beáradásnak, a növekedésnek. Földünk megújulása, a belső energiák összekapcsolása és a külső erők munkálkodása kezdődik. Ez a nap energiarendszerünkben is elindít valamit. Egyfajta energetikai impulzust ad, mintha újratöltene minket, beindítaná fényvezetékeinken az áramlásokat. Ha furcsa bizsergést vagy belső csiklandozás szerű érzéseket figyelnél meg magadon, akkor tudd: betöltődnek a rendszereid. Fontos, hogy ebben az időszakban feltöltekezz fénnyel! Fizikailag a napsugárral és energetikailag a Teremtő Központ isteni fényével, a Szeretet sugarával. A Szeretet töltöttsége nagymértékben befolyásolja, így elfoghatóvá, érthetővé teszi benned a hónapban történő hangolásokat és átalakulásokat. Nyisd meg magad az újnak és légy befogadó! Növekedj, mint a mag a fénnyel…
 
Március 3. – Egy személyes szimbólumrendszeren keresztül történik kapcsolatfelvétel Felsőbb Éned és közted. A hónap energiái és tanítása ezen át válnak érthetővé számodra. Ez lehet érzelmi, vagy gondolati úton történő jelképrendszer, de lehet színek, formák és szimbólumok által kódolt üzenet formájában is. Csak figyelj, és meditálj rá ezekre a szimbólumokra. Nem kell túl bonyolult dolgokra gondolnod, egyszerűen csak tartsd nyitva az érzékeidet, hogy megérthesd a szellemi üzeneteket. Az emberi energiarendszerben léteznek „Fény-kommunikátorok”. Ezek olyan kristálymagok, melyek értelmezik (lefordítják) azokat a Fényenergia-információkat, melyek magasabb Tudatosságunkból, Felsőbb isteni Énünktől jönnek, valamint továbbítják azokat a tanításokat, melyek a magasabb dimenzió mestereitől és szellemi lényeitől érkeznek. Ezek vagy érzéseinkben, vagy gondolatainkban megjelenő megértésben, de lehet, hogy sejtszintű tudásban nyilvánulnak meg bennünk.
Most hagyjunk időt magunknak a szemlélődésre, pihenésre is. Legyünk a friss levegőn és engedjük erejét át magunkon. Végezzünk tisztító légző-gyakorlatokat. Legyünk minél többször TUDATában MAGUNKnak, isteni-spirituális Valónknak, hogy ezek az információk akadálytalanul átáramolhassanak rajtunk.
Ez a nap számenergetikailag is nagyon erős: benne van a 3, a 9 és a 12-es szám ereje is. Jelzi, hogy a hármas egység egyesítésére (3), a bennünk élő teljesség felismerésére (9) és az isteni rend (12) térnyerésére kapunk felkészítést. Ha ma ezekkel a számokkal találkozol, engedd be magadba tudatosító rezgésüket.
  
Március 5. – Az első hangolási hét kezdő napja. Ma erőteljes tisztítások kezdődnek, hogy emberi akaratunk gátjait el tudjuk választani tiszta lelki vágyainktól, melyek az isteni Akaratot szolgálják. Ha tiszta bennünk az akarat, akkor eggyé válik Isten Akaratával bennünk. Fontos, hogy a hét folyamán figyeljük, milyen érzések, gondolatok és szituációk váltanak ki belőlünk ragaszkodást vagy akaratosságot. Itt vannak azok a blokkot, amikkel tudatosan foglakoznunk kell.
Egyik szellemi tanítómesterem Hiranus, a következő gyakorlatot adta nekem egyszer az elengedésre:
Vonulj el egy nyugodt helyre, hol önmagadba mélyedhetsz…
Kérd Felsőbb Éned, hogy szellemi erejével segítsen neked megtisztítani felesleges lélekemlékeidtől lelkedet, és irányítsa az elengedést. Ahhoz, hogy segíthessen, neked is tiszta szívből kívánnod kell a megtisztulást. Bármi történjék is az emlékképek felvillanásakor, bátran kell szembenézned velük, mert csak így engedheted el tudatosan energiájukat.
Mélyedj el és érezd meg magad körül lelki energiáidat, szólítsd meg szeretettel lélektested. Engedd, hogy hívásodra összerezegjen lelki és testi tudatod, így érezheted meg, hol kell korrigálnod energiáidat. Érezd meg lélektested önmagadon át, lelki tudatod válik így megérthetővé számodra!
Ha készen állsz, szépen lassan lélegezd át a tested!
Figyelmeddel kövesd a levegő útját, és ahogy beszívod azt éltetőn, tudatosan mindig egy-egy testtájadba lélegezd be. Engedd és figyeld, ahogy feltölti és fellazítja azt…
Kérd Felsőbb Éned, hogy tudatosságát töltse a beszívott levegőbe, hogy érezhesd, hol van benned akadály, blokk, fájdalom lélegzéskor.
Mindig csak egy területre figyelj!
Kezdd azzal, amelyik problémát okoz, vagy melyben fájdalmat érzel.
Tudatosan szívd be és lélegezd oda a levegőt. Figyeld meg, hogyan tölti ki a területet, és hol van, ahol elakad, nem tud tovább áramlani. Ott feszültség, szúró, fájó érzés keletkezik…
Ezen a területen lélektesteden egy energiablokk található, mely már fizikai szinteden is érezhető. Lelki tudatodba lépve kérdd Felsőbb Éned, tárja fel előtted ennek az energiablokknak az okát.
Érzésben, gondolatban vagy képben fog megjelenni benned a válasz. Nem kell megijedned tőle, hanem fel kell ismerned, hol kapcsolódik az hozzád, és arra a területre tudatosan Szívenergiát küldened. Ez azt jelenti, hogy bármi is jött elő benned lelki emlékként, azt szeretettel elfogadod, nem állsz ellen neki és hagyod, hogy ez az elfogadás a Szeretet Fényével feloldja a kötöttséget. Köszönd meg magadnak, hogy mindezt megteheted, és kérd szellemed, lazítsa föl és írja jóvá energiáit. Figyeld meg, mennyivel könnyebb és oldottabb lesz az a terület.
Ha még mindig érzel benne feszültséget, az azt jelenti, hogy önmagadat hibáztatod valami miatt, ami már elmúlt. Ezzel kötöd oda az energiát.
Itt a Megbocsátás ereje az, mi kioldja a görcsöt, az önvádat és felszabadítja a területet.
Bocsáss meg hát magadnak! Szeretettel tedd meg, Magadért. A Megbocsátás erejével engedd el a felesleges lélekemléket, oldd meg a csomókat, emeld ki magadból ezt a kötött energiát, és add vissza azt a Teremtés Teljességének! Küldj oda Szeretetet, hogy kitöltse a teret, ezzel írva jóvá az emléket…
Most már megláthatod, hogyan szűnik meg minden feszültség és fájdalom azon a részeden és lelki tereid is megtisztulnak ott.
Ha ezután még fizikai szinten érzéseid vannak e területen, mosolyogva fogadd el, hogy megéléseddel mindezt most elengedheted…
Jó munkát az Elengedés Fényében!

Március 8. – A Telihold energiái hatják át ma a teret, ezért érzelmileg és gondolatilag túltöltődhetünk. Egy kicsit olyan érzésed lehet, mintha minden egy pillanatra megállna, vagy lelassulna, mert olyan kozmikus erők is dolgoznak, melyek bezártságot, határozott, elkülönült tereket érzékeltetnek bennünk. Ezek most abban segítenek, hogy felfedezd magadban az akaratosság be/lehatárolt tereit. Az ego-s akarat megfoszt minket a szabadságtól, hogy szívünkön át válasszunk. Ezekben a terekben olyan gondolati-, érzelmi programokat tartogatunk, melyek egy-egy helyzetben megmagyarázták, bizonyították nekünk cselekedeteink ”helyességet”. Pl. „Azért voltam vele durva, mert múltkor megbántott mikor azt mondta, hogy…!”- tipikus ego-s reakció és magyarázkodás a felelősség elhárítására.
Ha akaratunkat rákényszerítjük magunkra vagy másra, azzal megkötjük mindkettőnk energiáját. Az isteni Akarat ezzel szemben a teremtő erő előmozdítója, nem kényszer, hanem lehetőség a szeretetben való teremtésre.
Ha ezek az ego-s akarati kötelek elszívnak tőlünk energiát, hiszen mi tartjuk fenn őket az energiánkkal, kevesebb erőnk marad a tiszta teremtésre, vágyaink megvalósítására.
Ha egy személyhez kapcsolható ez az energia, akkor a következő gyakorlatot javaslom (ez lehet bármilyen kapcsolat esetén).
Képzeld magad elé az adott személyt és mondogasd neki szeretettel a szöveget, amíg azt nem látod, hogy mosolyogva elmegy:
„A mai nap az elengedés napja. Elengedlek téged XY. Szabad vagy, én is szabad vagyok. Bármilyen szeretetlenség is volt közöttünk, azt én most megbocsátom. Kívánom, hogy az életedet kísérje a szeretet a boldogság, a lelki nyugalom a jó egészség, a harmónia, az egyensúly és siker. Szabad vagy, én is szabad vagyok. Mától fogva harag nélkül fogok rád gondolni, és azt kívánom, hogy Isten áldása kísérje minden napodat. Szabad vagyok, te is szabad vagy. Béke legyen veled.”
 
Március 11. – Az első hét lezárása, melynek során egyfajta energiaharmonizálás indul be. Ez az energia most végigfut a rendszereinken és leolvassa mindazokat a változásokat, tisztításokat, jóváírásokat, melyeket megtettünk az elmúlt időszak folyamán. Ennek alapján beállítja és újrahangolja auraterünket és csakráinkat, valamint sejt szinten is változásokat indít be. Ezért a mai napon és az elkövetkező pár napban is borzongásszerű tüneteket érezhetsz magadon.
 
Március 12. – A mai napon olyan tiszta lelki vágyakat tár elénk tudatosságunk, melyek életünk beteljesítését és boldogságunk irányát mutatja meg bennünk. Ezt egész héten érezni fogjuk, mert időnként bevillannak szívünkön át ezek az információk.
 
Március 15. – Ez a nap nekünk magyaroknak különösen fontos, mert bennünk, szívmagunkban megnyílnak az Istenember kódok újabb Fénykristályai. Mit is jelent ez: Az Istenember kódok olyan szellemi energiák (Tudatszikrák) Bennünk, melyek az örökkévaló Tudatrészeink rezgéseit képviselik. Ezek a szellemi részek folyamatosan együtt rezegnek az isteni Teremtés-Tudat azon részével, mely a tiszta szellemi esszenciából „megformálta” Valónkat. Mivel Tudatosságuk az isteni szintekkel egyenlő, működésük is az isteni ELV-et követi:
Egy
Lét/Létezés/Létező
Van
Ha tudatosságunkat képesek vagyunk ráhangolni ezekre az isteni rezgésekre, akkor velük összekapcsolódva, mintegy nyílt csatornán keresztül képesek vagyunk az ELV szerint cselekedni.

Erről már beszámoltam 2010-ben, amikor elkezdődtek az aktiválások, így a teljes írást róla itt találod:


Ami számunkra nagyon fontos, hogy magyarságtudatunkon keresztül történik meg mindez bennünk.
Azok az ősi kódok, melyek bennünk találhatóak, olyan feladatokat és a hozzájuk tartozó erőket aktiválják, mellyel beteljesíthetjük Isten előtt vállalt és a Földdel, felemelkedéssel, tanítással, példamutatással kapcsolatos küldetésünket. Legyünk ma különösen büszkék magunkra és magyarságunkra tiszta szívünkből, igaz lelkünkből!
 
Március 18. – A második tanító hét lezárásaként szellemi üzenetben isteni feladatunk információit tárja fel lelkünk. Olyan cselekvésekre ösztönöz, melyek vágyaink megvalósulása felé terelnek minket. Nagyon sok olyan jelet kapunk ma, melyek irányt mutatnak és bizonyságot adnak a Gondviselés jelenlétéről életünkben. Figyeld a jeleket!
 
Március 19. – A harmadik héttől a cselekvés erői felé terelnek minket. Ez a hét a döntésről és annak szívbéli kifejezéséről szól. Ezt viszont csak akkor tudod kifejezni, ha Szereteted Önmagad iránt isteni. Isten szeretete feltétlen, örök és áradó minden teremtménye felé. Ez a Szeretet tartja egységben a teremtést és benne minden lényt.
Ez a Szeretet tart egyben téged is önmagaddal. Ha e Szeretet a Szívedben elérhető számodra azzal, hogy szereted önmagad, akkor képes vagy benne maradni e Szeretet áramában, a Gondviselés energiáiban.
A mai nap számenergiája azért csodálatos, mert benne van az isteni 1 száma és az oda elvezető teljesség, a 9 száma is, ami összeadva újra az EGYség számát az 1-et adja. Azaz a beteljesülés mindig csak az isteni úton lehetséges. A beteljesülés útjára viszont a tiszta Akarat vezet el… ezért csak engedd, hogy Isten Akarjon Benned! 

Március 21. – A Napforduló erői elhozzák nekünk a krisztusi Lángot. A Kikelet ünnepén az ÚJ ÉLET KRISZTUS szimbóluma virágzik ki minden lélekben. Ez egy kristályerőt közvetít Akarati rendszerünkbe, mely iránymutatóként és szellemi központként működik a fizikai szívterünkben. Fellobbantja bennünk, Szív-templomunkban az isteni Szeretetlángunkat újra. Ez a Szeretet-láng a megváltás üzenet lobogja. Sürgeti bennünk a megbocsátás erőinek fizikai megnyilvánulásait is. Nem tudunk haraggal és indulatokkal előre jutni. Az isteni Igazság a Szeretetben tud a legjobban megnyilvánulni. A türelem erényére most szükségünk van, hogy megvárjuk az Akarat térnyerését a megfelelő helyben és időben…
 
Március 22. – Az Újhold erői a megtisztulás energiáit segítik közvetíteni felénk. Ilyenkor még a tudattalan mélyből feltörhetnek régi sérelmek, félelmek, de mindezt azért kapjuk, hogy felismerjünk és elengedjünk. Újholdkor energiarendszerünk olyan csúcsponti állapotban van, amikor képes magába fogadni és ugyanakkor magából átadni a szükséges energiákat. Ebben az állapotban sokkal könnyebben kezdünk neki bármilyen átalakulásnak, mert az emberi tudat ilyenkor sokkal fogékonyabb. Az újhold kitágítja tudati tereink horizontját, ezzel befogadóvá tesz minket mindenre, minden új-ra. A leáradó és beállító erők ekkor kezdik el munkájukat fizikai síkon is, hiszen először szellemi és lelki tereinket hangolják. Ha tudatos befogadók vagyunk, fizikailag is érezhető változásokat tapasztalhatunk. Ezek az erők segítik, hogy krisztusi szívlángunkat magunkban érezzük és befogadjuk segítségével az érkező megigazító Fényeket.

Március 25. – A harmadik hét lezárása az elfogadás próbája. Mindenki elé odaállítják a lehetőséget, mellyel elfogadhatja küldetését és az Isteni Akaratot Önmagában kiteljesedni. Ez érkezhet szellemi úton, angyali üzenetben, de akár fizikai megkeresés útján is. Használjuk Szívlángunk krisztusi erejét, hogy megértsük a szellemi üzeneteket! Kérjük Jézus segítségét a megértéshez és ajánljuk fel Magunkat Általa az Akaratnak. A mai napon tett felajánlásunk sokszoros erővel bír.
Képzelj magad elé egy aranytálcát, amit két angyal tart. Tegyél rá mindent és mindenkit, amit/akit Isten kegyelmébe ajánlasz. Ez lehet akár egy kapcsolat, a nemzeted, országod, vagy önmagad is. Kérd Atyádat fogadja kegyelmébe és teljesítse be benne Akaratát a Szeretet törvénye által, Krisztus szent nevében.
Majd miközben imádkozol, kérd az angyalokat tegyék Atyád lábai elé felajánlásodat és imád végére megérkezik az elfogadó üzenet hozzád.
 
Március 28-29. – Ez a két nap együttes erővel bír. Az isteni erők térnyerését hozzák el akarati energiáidba, valamint a földi terekbe. A REND pillérei már állnak és az alapok szilárdulnak. ezeken a napokon olyan átalakító erők munkálkodnak, melyek beindítják a megnyilvánulási folyamatokat. Ez azt jelenti, hogy látható jelei lesznek a Föld számos pontján az isteni Akarat térnyerésének és az Igazság győzelmének. Benned is harc folyik az ego és a lélek között. Melyiket segíted? Szívvel és szeretettel a lelket, vagy elmével és félelemmel az egot? Ahogyan magadban meghozod a döntést és teret adsz az igaz Akaratnak, úgy nyilvánul meg szinte abban a pillanatban életedben és világodban is ez az isteni erő! Tegyük együtt igazzá szeretettel életünket!
 
Március 31. – A hónap utolsó napja levezetés és egyben felkészítés is a következő időszakra. Harmonizálás indul be bennünk szellemi, lelki és fizikai erőinkben és tudatosságunkban. Kérd Felsőbb Énedet vezesse le ezt a harmonizációs folyamatot és hagyd, hogy az Akarat most már érvényesüljön az életedben, ne feledd, választottál!


Ha szándékaid becsületesek, cselekedeteid helyesek, lelkiismereted nem zúgolódik, és megtagadod a véletlen ajándékait —akkor egyenes gerinccel járhatsz az úton, azon az úton, amit életnek nevezünk...
A boldogságról:

A tetőpontra az jut, aki tudja, minek örüljön, aki boldogságát nem tette másoktól függővé, 
aki nem nyugtalankodik, aki bízik önmagában...

Hát tanulj meg örülni!

De ne hidd,hogy a reményeket s a legédesebb mulatságokat hiábavalónak tartom, 
s ezzel megfosztalak az élet kínálta gyönyörűségektől. 

Ellenkezőleg. 

Azt akarom,hogy sose légy szűkében a vidámságnak,hogy házadban mosoly fakadjon, 
s ha ott terem, tebenned lakik. 
Más vigasságok nem töltik el a szívet valódi örömmel,csak homlokod ráncát simítják ki futó pillanatokra...

Hidd el, az igazi boldogság komoly dolog. 

Vagy azt képzeled, hogy bárki képes derűs arccal — ahogy mostani aranyifjaink mondják — ,,feldobottan” megvetni a halált, ajtót nyitni a szegénységnek, elszenvedni a fájdalmakat és
elhajítani az élvezeteket? 
Aki ekképpen gondolkozik, boldog, de nem igazán.

Neked másmilyen boldogságot kívánok:

Olyat, amelyik sosem hagy el, ha egyszer megtaláltad a forrását.
Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog; ami érték, olykor fénytelen,és a mélyre kell ásni érte. 
Amiben a sokaság élvezetét leli, sivár és illanó gyönyörűséget kínál.
Amiről én beszé!ek, az a felszínröl nem látható, és bensődben derül.
Szórd szét, ami csillog, az igazi jóra vesd tekinteted: örülj a magadénak.

Hogy mit jelent ez? 
Téged és éned legszebb részét. 
Még ez alkalmi testet, a köntöst — bár nélküle semmi nem történhetne meg — csupán szükségesnek,mint fontosnak tartsd. Hiú gyönyöröket táplál, illanó örömöket, melyek könnyen
átcsaphatnak szomorúságba, emésztő bánatba. 
A gyönyör a fájdalom szakadékába zuhan, ha nem ismer határt. 
Ám megfékezni nehéz azt, mit korábban jónak hittél. 
Az igazi jóra kockázat nélkül vágyódhatsz.

Szeretnéd tudni, honnan ered? 

Ha szándékaid becsületesek, cselekedeteid helyesek, lelkiismereted nem zúgolódik,
és megtagadod a véletlen ajándékait —akkor egyenes gerinccel járhatsz az úton,
azon az úton, amit életnek nevezünk...

Kevesen járják az utat az út természete szerint.
Inkább a saját természetüknek hódolnak, s mint a folyó árjával tovaúszó holmik sodródnak egyik partról a másikra...

,,Rosszul él, aki mindig csak élni
kezd” — mondja Epikurosz.
,,Miért?” — kérded joggal.
Mert senki sem gondolkodik akkor,
amikor éppen csak belefog az életbe.
Tartsd ezt szem előtt: gondolkozz és élj! "
 
Seneca